(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Zamonaviy ta’lim tizimida pedagog shaxsining kasbiy imiji uning professional faoliyati samaradorligini belgilovchi muhim omillardan biri hisoblanadi. Ayniqsa, pedagog im PEGining shakllanishida axloqiy kompetensiyaning o‘rni alohida ahamiyat kasb etib, u o‘qituvchining kasbiy madaniyati, ijtimoiy mas’uliyati hamda ta’lim jarayonidagi axloqiy munosabatlarini namoyon etadi. Mazkur maqolada zamonaviy pedagog im PEGining shakllanishida axloqiy kompetensiyaning tutgan o‘rni va ahamiyati chuqur tahlil qilinadi.