(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu ishda bog‘lanishlarni aniqlash va tahlil qilish orqali tizimli talablarning ishonchliligini oshirish yo‘llari yoritiladiMazkur ishda tizimli talablarning shakllanishi va ularning o‘zaro bog‘liqligi masalalari ko‘rib chiqiladi. Tizim elementlari o‘rtasidagi bog‘lanishlar talablarning to‘g‘ri bajarilishini ta’minlab, tizimning umumiy ishlash samaradorligiga bevosita ta’sir ko‘rsatadi. Talablar o‘rtasidagi moslik va izchillik tizimni rejalashtirish, joriy etish va modernizatsiya qilish jarayonlarida muhim ahamiyat kasb etadi.