(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Tizim Scopus, Web of Science va Google Scholar kabi yirik indekslash xizmatlarining talablariga mos metadata yaratish vositalarini o‘z ichiga oladi, bu esa ma’lumotlarni qulay eksport qilishga va ilmiy natijalarning xalqaro maydondagi ko‘rinishini oshirishga xizmat qiladi.