(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Windows Server operatsion tizimida masofaviy kirishni tashkil etish usullari, jumladan DirectAccess (DA), Virtual Private Network (VPN) va Always On VPN (AOVPN) texnologiyalari ko‘rib chiqiladi. Mazkur texnologiyalar foydalanuvchilarga korporativ tarmoqlarga xavfsiz va qulay masofaviy ulanish imkonini beradi. Ish davomida ushbu yechimlarning ishlash prinsipi, afzalliklari, kamchiliklari hamda amaliy qo‘llanilish sohalari tahlil qilinadi.