(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Milliy gvardiya bo‘linmalarining jamoat xavfsizligini ta’minlashdagi infratuzilmasi holati tahlil qilinadi. Mazkur tadqiqot davomida Milliy gvardiya bo‘linmalarining hududiy joylashuvi, texnik jihozlanganligi, kommunikatsiya vositalari va tezkor harakatlanish imkoniyatlari o‘rganildi. Shuningdek, jamoat tartibini saqlash va favqulodda vaziyatlarga javob berishdagi samaradorlikka ta’sir qiluvchi omillar tahlil qilinadi. Natijalar shuni ko‘rsatadiki, jamoat xavfsizligini ta’minlashda Milliy gvardiya infratuzilmasining zamon talablariga moslashuvi va texnologik jihozlanishi muhim ahamiyatga ega. Tadqiqot xulosalarida Milliy gvardiya bo‘linmalarining samarali faoliyatini oshirish bo‘yicha tavsiyalar ham keltirilgan.