(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Futbolchilarga maxsus mashqlar va dunyo mamlakatlarida foydalanilayotgan zamonaviy mashqlar mashg‘ulot jarayonida qo‘llanildi va olingan tadqiqot natijalaridan foydalanib egilish xarakatlari qanday samaradorlikda bajarilishi xamda ularning bajarish davomida yo‘l qo‘yilgan xato va kamchiliklar ko‘rsatib berilgan va futbolchilarning egiluvchanlik imkoniyatlarini rivojlantirish uslublari umumiy yoritilgan.