(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada Yosh futbolchilarning "harakat zahirasi"ni shakllantirishga xizmat qiladigan o‘yin vositalaridan mashg‘ulot jarayonida maqsadli foydalanishning asosliligi va samaradorligi isbotlandi.