(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur ilmiy maqolada biznesni rivojlantirishning asosiy usullari hamda ularning samaradorligini statistik tahlil asosida baholash masalalari o‘rganilgan. Tadqiqot obyekti sifatida global energetik ichimliklar bozorida yetakchi o‘rinni egallagan Red Bull kompaniyasi tanlangan. Maqolada kompaniyaning marketing strategiyasi, bozor segmentatsiyasi, savdo hajmi dinamikasi hamda reklama faoliyatining iqtisodiy samaradorligi statistik ko‘rsatkichlar orqali tahlil qilinadi.