(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada logopedik ritmika mashg‘ulotlarining nafaqat nutq faoliyatiga, balki bolaning emotsional holati, irodaviy faoliyati va ijtimoiy moslashuviga ta’siri yoritilgan. Maqolada psixologik yondashuv asosida ritmik mashg‘ulotlarning terapevtik ahamiyati va ularning neyropsixologik asoslari tahlil qilingan.