(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Оилавий зўравонлик бу кенг тарқалган, оғир ва травматик ҳаётий вазиятлар. Бу мураккаб муаммо, унинг оқибатлари алоҳида одамлар учун жуда жиддий бўлиши мумкин, жамият учун ҳам шундай. Мақола оилавий зўравонликка оид ҳуқуқбузарликларни таҳлили ва уларни олдини олишга бағишланган. Оилавий зўравонликдан жабр кўрганларга кўмак бериш чора тадбирлари кўрсатиб ўтилган.