(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola o‘zbek adabiyotining xalqaro maydondagi o‘rnini va tarjima asarlarini tahlil qilishga bag‘ishlangan. Maqolada o‘zbek adabiyotining boshqa tillarga tarjima qilinishi, uning global adabiyotdagi roli, shuningdek, xalqaro o‘quvchilar va mutaxassislar tomonidan qabul qilinishi yoritiladi.