(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
O‘zbek adabiyotida she’riyat va proza tilining rivojlanishi ko‘plab an’analar orqali shakllangan. Milliy adabiyotda og‘zaki ijod, dostonlar, rivoyatlar, ertaklar kabi an’anaviy shakllar bugungi yozma adabiyotning boy boyligi va badiiy imkoniyatlarini yaratishda muhim rol o‘ynaydi. Shu tariqa, an’ana milliy til va madaniyatni saqlashda, yosh avlodni tarbiyalashda beqiyos ahamiyat kasb etadi.