(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Tadqiqotning maqsadi – pedagog hodimlarni uchuvchisiz uchish tizimlarini qo‘llashga o‘qitishdagi mavjud muammolarini aniqlash va ularni tizimli tahlil qilish, shuningdek, ularni hal etish yo‘llarini taklif etishdan iborat. Maqolada ta’lim jarayoniga zamonaviy texnologiyalarni tatbiq etishda pedagog hodimlarning professional jihatdan rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillarni belgilash haqida so‘z yuritilgan. Asosiy e’tibor pedagog hodimning belgilangan ta’limdan so‘ng professional faoliyatida uchuvchisiz uchish tizimlarini qo‘llash tajribasi diagnostikasi orqali uchuvchisiz uchish tizimlari sohasida pedagog hodimlarni o‘qitish muammolariga qaratilgan.