(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada tibbiyot yo‘nalishi talabalarida tibbiy terminlarni o‘qitishda xorijiy tillarni o’qitishning o‘rni atroflicha tahlil qilingan.