(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada tilning bugungi mavqeyi, milliy boylik sifatida uning ahamiyati va zamonaviy davrda asrash bo‘yicha dolzarb masalalar ko‘rib chiqiladi