(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada boshlang’ich ta’limda o’quvchilarining individual psixologik xususiyatlarining bilib , shundan kelib chiqqan xolatda ularga ta’lim va tarbiya berishning nazariy jixatdan yoritildi.