(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
:Maqolada asab-ruhiy kasalliklarning kelib chiqishi va uni davolash metodikasi yoritilgan. Narkologiya yoxud giyohvandlikning zararli tomonlari haqida qisqacha bayon qilingan. Inson ruhiy kasalliklarini o’rgangan olimlar va ularning mulohazalari, bugungi kundagi asab-ruhiy kasallarni, narkologik bemorlarni davolashning yakka tartibdagi ya’ni individual davolash kursi haqida so’z yuritilgan.