(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada xorijiy til va akademik fanlarni integratsiyalashga asoslangan zamonaviy ta’lim yondashuvlari tahlil qilinadi. Xususan, Content and Language Integrated Learning (CLIL) texnologiyasining nazariy asoslari, uning kelib chiqishi, mazmuni va ta’lim jarayonidagi o‘rni yoritib beriladi. Maqolada CLIL, mazmunga asoslangan o‘qitish va ikki tilli ta’lim kabi fan–til integratsiyasiga yo‘naltirilgan yondashuvlarning o‘xshash va farqli jihatlari ochib berilgan.