(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada qayta tiklanuvchi energiya manbalari ichida quyosh energiyasining o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Quyosh energiyasi cheksiz va ekologik toza manba sifatida insoniyat taraqqiyotida muhim rol o‘ynaydi. Maqolada quyosh energiyasining abadiy generator sifatidagi xususiyatlari, undan foydalanish imkoniyatlari va barqaror rivojlanishdagi ahamiyati zamonaviy qarashlar asosida tahlil qilingan.