(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu ishda jamg‘arma tuzilishi, uning maqsadi va maqsadli jamg‘arish yo‘llari tahlil qilinadi. Jamg‘armalar iqtisodiy va moliyaviy resurslarni samarali boshqarish, ijtimoiy yoki biznes loyihalarni moliyalashtirish, shuningdek, investitsiya jarayonlarini tartibga solish uchun muhim vosita sifatida xizmat qiladi. Tadqiqotda jamg‘armalarning shakllanish mexanizmlari, mablag‘larni yig‘ish va maqsadli ishlatish usullari, shuningdek, samaradorlikni oshirish yo‘llari ko‘rib chiqiladi.