(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada xotin-qizlar faolligini oshirishga qaratilgan davlat siyosati va ijtimoiy dasturlarning psixologik ahamiyati tahlil qilinadi. Tadqiqotda ayollarning ijtimoiy faolligi, o‘ziga ishonchi, liderlik salohiyati va shaxsiy o‘sishiga ta’sir etuvchi psixologik omillar o‘rganilgan. Tadqiqot natijalari xotin-qizlarning jamiyat hayotidagi faol ishtiroki ularning psixologik farovonligini ta’minlashda muhim ahamiyat kasb etishini ko‘rsatadi.