(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu ish boshlangʻich tayyorgarlik bosqichidagi yosh futbolchilarning koordinatsion qobiliyatini rivojlantirish masalalariga bag‘ishlangan. Tadqiqotning asosiy maqsadi – yosh sportchilarning harakat aniqligi, muvozanatni saqlash, tezkor reaksiya va fazoviy orientatsiyani oshirishga qaratilgan samarali uslub va mashqlarni aniqlash va tizimlashtirishdir.