(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada inson ma’naviyati tarbiyasi, umrning qadriga yetish, har bir fursatdan unumli foydalanish, insonlar bir-biriga mehr-oqibatli bo‘lishi, birovning haqqiga hiyonat qilmaslik, hamma narsani o‘z vaqtida qadriga yetish, barvha narsa ham asli kabi bo‘lavermasligi, hayotga yengil ko‘z bilan qaramaslik, farzandlarning ota-ona oldidagi burchi, shogirdning ustozga bo‘lgan munosabati, do‘stlikning haqqi, hamma joyda insoniylik vijdoni bilan ish ko‘rish kerakligi haqida tasvirlangan asarlar bayonoti.