(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Talabalarni universitetning o‘quv jarayoni sharoitlariga moslashtirish muammosining dolzarbligi ko‘rib chiqiladi. Talabaning yangi sharoitlarga moslashishi jarayonida shaxs va ta’lim muhitining o‘zaro bog‘liqligi qayd etilgan. Shaxsning o‘zgargan ijtimoiy-madaniy muhitga samarali moslashish omillari aniqlangan.