(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada o‘smirlik yosh davrida namoyon boladigan xarakter aksentuatsiyasi va emotsional munosabatlarning psixologik jixatdan dominant bulgan jixatlarining nazariy jixatdan yoritilgan.