(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Мақолада қитъа жанрининг ўрганилишидаги назарий муаммолар хусусида мулоҳаза юритилади. Муаллиф ХХ аср ўзбек адабиётшунослигида қитъанинг ўрганилишидаги бир қатор чалкашликларга аниқлик киритишга ҳаракат қилади.