(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Maqolada o‘rta guruh bolalarini nutqini to‘g‘ri shakllanishida ajdodlarimiz tomonidan bizga meros bo‘lib kelgan turli xil milliy o‘yinlar va didaktik mashqlarning uslubiy jihatlari yoritib berilgan.