(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Maqola texnologik mashinalar va jihozlar yo‘nalishida bo‘lajak mutaxassislarning kasbiy kompetensiyalarini shakllantirishda amaliy ta’limning ahamiyati va roli haqida. Unda amaliy mashg‘ulotlar orqali o‘quvchilarning texnologik ko‘nikmalari, ish jarayonini boshqarish malakalari va nazariy bilimlarni amalda qo‘llash qobiliyati qanday rivojlantirilishi tahlil qilinadi. Shu bilan birga, zamonaviy texnologik vositalar va pedagogik yondashuvlar yordamida amaliy ta’lim samaradorligini oshirish yo‘llari ko‘rsatib berilgan.