(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada ta’lim tizimida smart-texnologiyalarni joriy etishning nazariy asoslari, afzalliklari hamda amaliy yo‘nalishlari yoritilgan. Smart ta’lim konsepsiyasi raqamli muhit, interaktiv vositalar, mobil qurilmalar va sun’iy intellekt elementlariga asoslangan zamonaviy o‘qitish tizimi sifatida tahlil qilingan. Mualliflar O‘zbekiston ta’lim tizimini raqamli transformatsiya jarayonida smart texnologiyalarni qo‘llash zaruriyatini asoslab, ularning pedagogik, texnik va metodik imkoniyatlarini ko‘rsatib o‘tganlar.