(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada sanoat tarmog‘ining iqtisodiy samaradorligi tahlil qilishdagi muammolar va uning iqtisodiy tizimdagi faoliyat mexanizmlari, tarmoqlararo ta’sir chegaralari, funksiyalarini nazariy tahlil qilinadi.Iqtisodiy samaradorlikka ta’sir qiluvchi yo‘llari haqida fikr yuritiladi.