(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada Abduqayum Yo‘ldosh ijodining o‘zbek adabiyotshunosligida o‘rganilish holati tahlil qilinadi. Yozuvchining nasr asarlaridagi badiiy mahorat, uslubiy xususiyatlar va g‘oyaviy yo‘nalishlar ilmiy-nazariy jihatdan yoritilgan. Tadqiqotda mavjud adabiyotshunoslik yondashuvlari umumlashtirilib, keyingi tadqiqotlar uchun yo‘nalishlar belgilanadi.