(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’limda zamonaviy boshqaruv orqali ta’lim sifati va natijadorligini oshirish, pedagogic boshqaruv tamoyillari haqida ma’lumotlar berilgan.