(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida individual yondashuvning yetishmasligi hamda uning ta’lim sifati va bolalar rivojiga ko‘rsatadigan ta’siri kompleks tahlil qilinadi. Shuningdek, individual yondashuvni kuchaytirish ta’lim sifatini oshirishning muhim omili ekani asoslab berildi.