(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Maqolada maktabgacha ta’lim jarayonida tarbiyalanuvchilarning ijodiy fikrlashini rivojlantirishda innovatsion texnologiyalarning ahamiyati, samaradorligi va amaliy qo‘llanilishi tahlil qilingan. Zamonaviy pedagogik metodlar orqali bolalarning tasavvuri, fantaziyasi va mustaqil fikrlash qobiliyati shakllantiriladi.