(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada til korpusi va uning predmeti xususida so‘z boradi. Korpus lingvistikasining tilshunoslik fani bilan uzviy bog’liqligi va rivoji, tutganoʻrni, amaliy ahamiyati tahlil va talqin etilgan.