(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada badiiy va ilmiy ijodning jamiyat taraqqiyotidagi ahamiyati tahlil qilinadi. Maqolaning asosiy maqsadi- ijodning inson tafakkuri va ijtimoiy hayotdagi o’rni, uning erkinlik va yangilik yaratuvchi kuch sifatidagi xususiyatlarini yoritishdan iborat.