(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Yuqori haroratlardan himoyalovchi maxsus poyabzal yaratish zamonaviy texnologiyalar hamda ilg‘or ilmiy yondashuvlarni talab etadigan murakkab muammolardan biridir. Ushbu sohada rivojlanayotgan sanoat, ishlab chiqarish korxonalari va qurilish ob’ektlarida inson salomatligi va xavfsizligini ta’minlash uchun yangi turdagi himoya vositalariga ehtiyoj har qachongidan ortib bormoqda. Xususan, yuqori haroratli ta’sirga duch keladigan joylarda ishlovchi mutaxassislarning oyoqlari uchun maxsus poyabzal yaratish dolzarb vazifalardan biri sifatida diqqat markazida.