(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada avtomatlashtirilgan sug‘orish tizimlarining operator ishiga ta’siri, ish samaradorligini oshirish va suv resurslaridan oqilona foydalanish yo‘llari tahlil qilinadi. Shuningdek, operatorning zamonaviy texnologiyalar bilan ishlashdagi kasbiy ko‘nikmalari va malakasini oshirish usullari ham ko‘rib chiqiladi.