(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
maqolada ona tili darslarida beriladigan bilim, malaka, koʻnikmalar , ona tili darslarining maqsad va vazifalari, olmosh soʻz turkumining akademik litseylarda oʻqitish va olgan bilimlarni mustahkamlash usul va metodlari haqida fikr yuritiladi