(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ispaniya ta’lim tizimi oʻzining boy tarixiy an’analari, zamonaviy yondashuvlari va davlat siyosatidagi oʻzgarishlarga moslashuvchanligi bilan ajralib turadi. Ushbu davlatning ta’lim tizimi Yevropa Ittifoqi standartlariga moslashtirilgan boʻlib, zamonaviy ilmiy, texnologik va ijtimoiy talablarga javob beradi. Ta’lim tizimining asosiy vazifasi aholining har bir qatlamini sifatli ta’lim bilan ta’minlash, yosh avlodga jamiyatda faol ishtirok eta oladigan, milliy va umuminsoniy qadriyatlarni o‘zida mujassamlashtirgan shaxslarni yetishtirishdir.