(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Gidromeliorativ mashina va jihozlar qishloq xo‘jaligida sug‘orish va drenaj tizimlarini samarali ishlashini ta’minlaydi. Ularning texnik xizmat ko‘rsatish va ta’mirlash ishlarini o‘z vaqtida amalga oshirmaslik, uskunaning samaradorligini pasaytiradi, nosozliklarni ko‘paytiradi va iqtisodiy zarar keltiradi.