(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqola maktabgacha ta’limda individual va guruh faoliyatini uyg‘unlashtirishda innovatsion texnologiyalarni qo‘llash metodikasini o‘rganishga bag‘ishlangan. Tadqiqotda interaktiv multimedia vositalari, raqamli ilovalar, sensorli qurilmalar va rol o‘yinlari yordamida bolalarning kognitiv, ijodiy va ijtimoiy ko‘nikmalarini rivojlantirishning samarali usullari ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, maqolada pedagoglarning faoliyati, bolalarning javoblarini kuzatish va o‘quv jarayonini real vaqt rejimida moslashtirishning ahamiyati ta’kidlangan. Ushbu yondashuv bolalarning individual qobiliyatlarini hisobga olgan holda guruh faoliyatini samarali tashkil qilishga imkon beradi va ta’lim jarayonining qiziqarli hamda interaktiv bo‘lishini ta’minlaydi.