(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlarida tarbiyalanayotgan bolalarga ekologik bilimlar berish va ularda tabiatga mehr uygʻotishda ertaklardan foydalanish jarayonlarini tashkillashtirish va takomillashtirish masalalari yoritilgan.