(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu tezisda zamonaviy jamiyatda paydo bo’lgan yangi ijtimoiy rollardan biri “blogerlik” faoliyati psixologik nuqtayi nazardan tahlil qilinadi. Blogerlarning jamiyatdagi o’rni, ularning psixologik motivlari, shaxsiy xususiyatlari, auditoriyaga ta’sir mexanizmlari yoritiladi.