(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada globallashuv jarayoning ahamiyatlari shuningdek uning rivojlanish strategiyasiga tasirini o’rganish bilan birgalikda rivojlanish bosqichlarini tahlil qilish, uning rivog’lanish strategiyasining yo’nalishlariga bo’lgan ijobiy va salbiy ta’sirlarini o’rganish va pragnozlash yuzasidan fikr mulohazalar yuritilgan. Shu bilan birgalikda glaballashuv jarayonida xalqimizning rivojlanish strategiyasi bilan birgalikda buyuk manaviy axloqiy qadriyatlarini ham shakillantitrishga qaratilgan.