(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqola tibbiyot yo‘nalishidagi o‘rta maxsus ta’lim muassasalarida talabalarning klinik fikrlash qobiliyatini shakllantirishda "Keys-stadi" (Case-study) metodining samaradorligini tahlil qiladi. Maqolada ushbu metodning nazariy asoslari, tibbiy amaliyotga tatbiq etish bosqichlari va bo‘lajak tibbiyot xodimlarining professional kompetensiyalarini oshirishdagi o‘rni yoritilgan. Shuningdek, stomatologik kasalliklar misolida vaziyatli masalalarni tuzish bo‘yicha metodik tavsiyalar berilgan.