(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada sanoat iqtisodiyotini modernizatsiya qilish sharoitida kichik biznes subyektlarining innovatsion rivojlanishining nazariy va uslubiy asoslari tadqiq etiladi. Muallif tomonidan kichik tadbirkorlikning sanoatdagi roli, ularning yangi texnologiyalarni o‘zlashtirishdagi afzalliklari va innovatsion faoliyatni rag‘batlantiruvchi omillar tahlil qilingan. Tadqiqot davomida kichik sanoat korxonalarining innovatsion salohiyatini oshirish bo‘yicha xalqaro tajriba va mahalliy amaliyot o‘rtasidagi bog‘liqliklar o‘rganilib, iqtisodiy barqarorlikni ta’minlashda ushbu sektorning ahamiyati ochib berilgan. Natijada kichik biznesning sanoat zanjiridagi o‘rnini mustahkamlashga qaratilgan xulosalar shakllantirilgan.