(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarining kommunikativ kompetensiyasini rivojlantirish masalalari tahlil qilinadi. Ta’lim jarayonida innovatsion yondashuvlar, interfaol metodlar, raqamli texnologiyalar va kompetensiyaviy yondashuv asosida kommunikativ kompetensiyani shakllantirish metodikasi yoritib beriladi. Tadqiqot natijalari pedagog kadrlarni tayyorlashda kommunikativ tayyorgarlikni kuchaytirish muhimligini ko‘rsatadi.