(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada texnologiya fani darslarida kompyuter dasturlaridan foydalanishning pedagogik ahamiyati, ularning ta’lim jarayonidagi o‘rni va zarurati yoritilgan. Zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining rivojlanishi ta’lim mazmunini yangilash, o‘quvchilarda amaliy ko‘nikma va kompetensiyalarni shakllantirishni taqozo etmoqda. Tadqiqot davomida texnologiya fanini o‘qitishda grafik muharrirlar, modellashtirish dasturlari va interaktiv platformalardan foydalanish