(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
pedagogik yondashuvlar, individual rejalashtirish, ijtimoiy moslashuv va oila bilan hamkorlikda olib boriladigan ishlarga e’tibor qaratiladi.